Goedlachse Wout Poels: 'Het leken wel losgeslagen stieren, alsof ik in de Formule 1 zat'

Ondanks z'n gebroken rib en longproblemen stond zagen we een goedgemutste Wout Poels na de etappe naar Laruns.
wout poels

Door z'n kwetsuren beleeft Wout Poels niet de Tour waar hij op had gehoopt, maar z'n humeur lijkt er allerminst onder te lijden. De Limburger stond met veel gevoel voor humor de camera's van de NOS te woord na een etappe met een doldwaas begin, waardoor Poels al snel moest lossen. "Het leken wel losgeslagen stieren joh... Het was alsof ik in de Formule 1 zat!", warenm de eerste oneliners van de renner van Bahrein-McLaren (over Formule 1 gesproken).

Hij vervolgde wat serieuzer: "Als ik over m'n drempelwaarde moet rijden, lukt dat niet. Dan heb ik gewoon te veel pijn. Gisteren ging het eigenlijk boven verwachting goed, dus ik had er wel vertrouwen in, maar dat was na de start al vrij snel weer weg. Het is hopen dat ik stapjes kan blijven maken."

Op de vraag hoe Poels de rustdag in ging antwoordde Poels droog: "Rustig." Daarna geinde hij nog wat over een microfoon van RTL4, die schijnbaar ook bij die van de NOS stond opgesteld. "Zijn jullie tegenwoordig ook al van RTL?" Poels houdt kortom de moed erin.

  • Wout Poels

Laatste nieuws