Bruyneel: 'Ga met pensioen, Michel Wuyts!'

Johan Buyneel zat gistermiddag thuis voor de buis om naar het Belgisch kampioenschap veldrijden te kijken, waar kersvers papa Wout van Aert er met de titel vandoor ging. De voormalig ploegbaas van Lance Armstrong was niet te spreken over het commentaar van Sporza-anchor Michel Wuyts.

Johan Bruyneel

Op zijn Facebook pagina schreef Bruyneel: 'Sinds lang geleden vanuit Spanje nog eens naar Sporza gekeken naar het Belgisch kampioenschap cyclocross. En mij mateloos aan het ergeren aan die zelfverklaarde paus/expert van het wielrennen, schoolmeester Wuyts. Man, man, man, ik heb zoveel respect voor Paul Herygers om daar elk weekend naast te zitten en hard op zijn tong te bijten. Die Wuyts permitteert zich echt constant om de opinie van de ex-wereldkampioen veldrijden in vraag te stellen. Shut up Wuyts en ga alstublieft op pensioen. En ga nog wat bij verdienen met privé optredens.'

In de Tour van 2009 deed Bruyneel Sporza al eens in de ban omdat hij vond dat Wuyts de toenmalige comeback van Lance Armstrong te negatief belichtte.

Nieuws
  • cor vos