Hij is nu te koop: de Wieler Revue Tourspecial

Vanaf 26 mei ligt de Wieler Revue Tourspecial in de winkel. De redactie heeft keihard gewerkt om er weer een pareltje van te maken en in alle bescheidenheid durven we wel te beweren dat dat is gelukt. Je kunt hem natuurlijk ook online bestellen, zie daarvoor de link in dit artikel.

Hij is nu te koop: de Wieler Revue Tourspecial

Dit jaar is de Tourspecial completer dan ooit, met een uitgebreide voorbeschouwing op alle etappes. Inclusief kaarten en hoogteprofielen! We gaan alle ploegen en de favorieten voor het geel, wit, groen en de bollen bij langs. Kun je niet wachten? Bestel hem hier.

Een voorproefje: zo zien de etappes eruit.

We spraken Mathieu van der Poel over zijn olympische ambities. Verder: Steven Kruijswijk, Wilco Kelderman, Demi Vollering, cultheld Kenny van Hummel en Bernard Hinault. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de comeback van Tom Dumoulin. Michel Wuyts laat zijn licht erover schijnen.

Het belangrijkste thema is natuurlijk de strijd tussen Primož Roglič en Tadej Pogačar. We portretteerden beide Slovenen uitgebreid door ingewijden aan het woord te laten en kregen verrassende verhalen te horen. Ook spraken we Cees Bol en co. om een beeld te krijgen van de sprinttrein van Team DSM.

Last but nog least: we bezochten het koersgekke Bretagne, doken in het archief van Jean Nelissen, beschouwen voor op La Course én we hebben een voorpublicatie van een onthullend boek over de Rabobank-ploeg.

De Tourspecial verschijnt op 26 mei, maar je kunt nu al bestellen. Dan weet je zeker dat je hem als één van de eersten in huis hebt!

Magazine
  • Wieler Revue