Geen misselijk programma voor Bas Tietema: onder meer Kuurne-Brussel-Kuurne op zijn programma

Na de Tour of Antalya wachten de nodige keienkoersen voor Bas Tietema. Zijn programma ziet eruit als volgt.

Tietema

Na een redelijk succesvolle Tour of Antalya wacht het volgende hoogtepunt voor Bas Tietema, die zijn programma voor de komende weken heeft gedeeld. De Zwollenaar zal namelijk starten in Kuurne-Brussel-Kuurne. De kersvers renner van Bingoal Pauwels Sauzen WB staat vervolgens ook aan de start van Le Samyn.

Voorlopig zal Tietema worden ingezet in eendagskoersen, want na Le Samyn van begin maart staan ook de Elfstedenronde Fryslan, de Ronde van Drenthe, Grand Prix Denain en de Bredene Koksijde Classic op zijn wedstrijdprogramma. Tietema vertelde eerder dit jaar de droom te hebben om ooit de finale van Parijs-Roubaix te rijden en kan komende weken laten zien wat hij waard is op kasseien.

"Ik ben superblij met dit enorm mooie programma. Nu het erop lijkt dat het publiek weer in grote getalen aanwezig mag zijn, hoop ik jullie langs de kant te zien in een van deze mooie koersen."

Dinsdag is de tweede aflevering van Plan Bas online gekomen. In deze YouTube-serie laten de heren van Tour de Tietema zien hoe Tietema zich heeft klaargestoomd om prof te worden bij Bingoal Pauwels Sauzen WB. In de tweede aflevering zien we onder meer hoe Tietema voor de eerste keer meetraint bij een profploeg.

Nieuws
  • Cor Vos