Niek Kimmann dolt Bas Tietema tijdens etentje: BMX'er eet vol bord shoarma en patat, terwijl wielrenner het met karig pastaatje moet doen

Die foto, hahaha!

bas tietema

De weer heringetreden profwielrenner Bas Tietema en olympisch kampioen BMX'en Niek Kimman zijn vrienden. Dat bleek wel uit de blijdschap van Tietema toen hij afgelopen zomer Kimman zijn felbegeerde olympische titel zag binnenslepen in Tokio.

Maar wat doen vrienden ook? Juist, die maken sadistische grappen over elkaar. En dat is precies wat Niek Kimman gisteren deed op Twitter. De twee gingen een hapje eten en dat ziet er voor de voormalige 'Bolle van Zwolle' iets anders uit nu hij weer profwielrenner is.

Kimman legde dat vast met een mooie foto. Terwijl hij zelf een vol bord met patat en shoarma voor z'n neus heeft, staat er bij Tietema een karig bordje pasta voor z'n neus. De toch wel ietwat jaloerse en wat beteuterde blik van Bas is goud waard.

P.S. We zijn ons er terdege van bewust dat we de lange gefrituurde aardappelsteeltjes op het bord van Kimman in dit artikel patat noemen. De schrijven van dit stukje is van boven de rivieren en dat is patatland. Sorry frietzeggers, we betreuren de ontstane ophef...