Dit is de speciale regenboogfiets van Remco Evenepoel

Een nieuwe trui betekent tegenwoordig ook een nieuwe fiets. En die van Remco Evenepoel mag er zijn. Aan alle details is gedacht!

Binche-Chimay-Binche 2022

Hij kon gisteren in Binche-Chimay-Binche niet meedoen voor de zege vanwege vermoeide benen na alle festiviteiten. Remco Evenepoel kwam heel mooi samen met zijn afscheidnemende ploeggenoot Iljo Keisse over de meet.

Bijna net zo mooi als dat gebaar van de kersverse wereldkampioen is zijn wereldkampioenenfiets. Specialized pakte uit met een regenboogfiets waarin aan elk detail is gedacht.

Op de bovenbuis staat in Romeinse cijfers boven z'n naam bijvoorbeeld gloriejaar 2022 in de nodige M'en en X'en. Daarnaast zijn van de achterkant subtiel de regenboogkleuren te zien en ziet Evenepoel ook alle kleuren van de regenboog als hij naar z'n fietscomputertje kijkt.

We gaan Evenepoel dit seizoen niet meer op de fiets in koers zien, want Binche-Chimay-Binche was de laatste wedstrijd van het zeer succesvolle seizoen van de Kannibaal van Schepdaal. Met de Vuelta-zege, L-B-L en het WK is hij de renner met de mooiste erelijst dit seizoen. Gaan we de regenboogtrui komend seizoen in de Tour zien?

Materiaal
  • Photo: Peter de Voecht/PN/Cor Vos © 2022