πŸŽ₯ Moment van respect tussen grote tenoren en uitzinnige fans na zege Wout

Videobeelden tonen hoe uitzinnige fans uit hun dak gaan na de zege van Wout van Aert en hoe de grote drie mekaar na de finish meteen handjes schudden.

Loenhout Azencross 2022 elite men

Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock leverden wederom een bloedstollende strijd die uiteindelijk beslist werd in een sprint tussen de drie fenomen. Ook de massaal opgedaagde fans konden de strijd waarderen. Het leverde enkele mooie beelden op.

De tenoren waren nog helemaal buiten westen na een keiharde strijd, maar zochten mekaar na de finish al meteen op om handjes te gaan schudden. Het bewijst, ondanks hun rivaliteit, hoeveel respect de grote drie voor elkaar hebben. Onderstaande beelden tonen het bijzonder mooie moment.

Ook de fans waren weer van de partij. Het zal niemand verbazen dat Wout van Aert immens populair is en dat een groot deel van het publiek dan ook opdaagde om een glimp van hun wielerheld op te vangen. Wanneer hij dan ook nog eens de sprint won ging een uitzinnige massa helemaal uit haar dak, zo is te zien op onderstaande beelden.

De volgende ontmoeting tussen de kemphanen staat gepland op 3 januari in Herentals. De Nieuwjaarscross in Baal zal het enkel met wereldkampioen Tom Pidcock moeten doen.

Pelotonpraat
  • Photo: Nico Vereecken/PN/Cor Vos Β© 202C