🎥 Demi Vollering op langlaufavontuur met hond (en slaapt in de vrieskou in de camper)

Demi Vollering en haar vriend trekken er graag op uit in de natuur. En hond Flo gaat dan ook mee. Het levert heerlijke beelden op!

Terwijl de crossers hun WK afwerkten in Hoogerheide en de wielrenners die het alleen bij de weg houden veelal warme oorden opzoeken om te trainen of alvast wat wedstrijdkilomters maken, pakt Demi Vollering het heel anders aan.

De in Zwitserland woonachtige Vollering trok er namelijk op uit met haar vriend en hond Flo. Wie Vollering volgt, weet dat zij en de Friese Stabij Flo zo ongeveer onafscheidelijk zijn - en ze is natuurlijk ook vaak bij haar vriend.

De drie hebben zelf geklust aan een camper om de natuur in te gaan en dat doen ze niet alleen in de zomer (dan is Demi natuurlijk ook druk met fietsen). Afgelopen weekend trokken de drie de bergen in; ditmaal eens niet om cols te bedwingen op de fiets, maar om te langlaufen.

Op Instagram plaatst Demi Vollering een heerlijk filmpje waarop ze in de vrieskou in de camper liggen (ze schrijft dat Flo ze warm hield en dat is zelfs ook te zien..) en druk aan het langlaufen zijn met de trouwe viervouter rennend achter ze aan of, op de rug of in de armen.

Demi Vollering heeft haar zinnen dit seizoen weer gezet op de Waalse klassiekers en de Amstel Gold Race. Daarnaast wil ze er staan in de Tour de France Femmes. Ze liet al weten extra getraind te hebben op haar tijdritpositie, omdat de tweede Ronde van Frankrijk voor vrouwen dit jaar afsluit met een rit tegen de klok.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Demi Vollering