🎥 Meerennende én fietsende chaperone steelt de show in Kuurne-Brussel-Kuurne

Deze man! Tiesj Benoot verdient natuurlijk alle lof, maar wat de chaperone klaarspeelde in Kuurne-Brussel-Kuurne is ook niet voor de poes..

Kuurne - Bruxelles - Kuurne 2023

Natuurlijk gaat de meeste eer naar Jumbo-Visma na een beklijvende Kuurne-Brussel-Kuurne waarin ze de hele boel weer aan gort reden en Tiesj Benoot uiteindelijk na fraaie inspanning een fraaie inspanning aan de champagne..ehh het bier (en flink wat ook) mocht.

Voor hij dat deed, stal een chaperone die Benoot naar het podium begeleide toch wel de show. Hoe hij het voor elkaar kreeg, weten we nog steeds niet maar we zagen hem in een 'Belgische triatlon' eerst amechtig met de renner van Jumbo-Visma meerennen en even later op een elektrische fiets een stukje meerijden met Benoot. Chapeau!

Zien we deze meneer disndag alweer meerennen en fietsen met een winnaar? Het zou zomaar kunnen, want in België staat 'mini Parijs-Roubaix' Le Samyn op het programma. De dames rijden eerst, daarna is het de beurt aan de heren. Je volgt beide koersen vanaf 13.45 op Sporza (op Één0 en Eurosport 1.

Pelotonpraat
  • Photo: Tim van Wichelen/Cor Vos © 2023