Via deze challenge kan je straks een trainingsritje maken met Wout van Aert

Altijd al eens samen met Wout van Aert op pad willen gaan? Binnenkort kan het met de Red Bull Fly Like Wout Challenge!

Wintertraining team Jumbo - Visma in Alicante 2023

Wout van Aert organiseert samen met zijn sponsor Red Bull een uitdaging op Strava. Het doel is om drie weken lang, minstens drie trainingen per week te voltooien van minimum 30 minuten. Dat mogen zowel fiets- als looptrainingen zijn. De Challenge start op 3 april, daags na de Ronde van Vlaanderen.

Uit alle deelnemers die de 'Red Bull Fly Like Wout' challenge met succes voltooien, zal via loting één gelukkige winnaar worden gekozen. Die mag de Vlaamse wielerheld vergezellen tijdens een gezamenlijke fietstraining. 1000 anderen zullen een sixpack winnen van het befaamde energiedrankje. Registreren kan via deze link.

Geen Strade, wel Tirreno

Over enkele dagen zien we Wout van Aert terug in actie op de weg. Dat zal helaas niet in de Strade Bianche zijn. Van Aert past voor de Italiaanse grindklassieker omdat hij tijdens een hoogtestage op Tenerife ziek geworden is en daardoor wat trainingsachterstand opliep. Maandag start hij daarentegen wel in de Italiaanse rittenkoers Tirreno-Adriatico (samen met Mathieu van der Poel)!

Pelotonpraat
  • Photo: Tim van Wichelen/Cor Vos © 2023