🎥 Alison Jackson rockt met steen van Roubaix in grappig filmpje!

Het filmpje van de dansende wielrenster Alison Jackson die je wist dat zou komen is eindelijk hier, en hij stelt niet teleur..

Vorige week won Alison Jackson verrassend de derde editie van Parijs-Roubaix voor vrouwen. De Canadese deed dat vanuit de vroege vlucht, die in een spannende finale de weifelende groep der favorieten voorbleef. In een sprint der stervende zwanen was de renster van EF Education-SVB-TIBCO de snelste op de wielerbaan in Roubaix.

Dat vierde Jackson meteen na afloop al met een dansje en dat is niet zo verwonderlijk, want ze is op TikTok en Instagram een hit met haar gezellige en grappige dansmoves. En dus kon ook een echt overwinningsfilmpje van Roubaix niet uitblijven.

Gisteren postte ze 'm op haar Instagram en het is een meesterwerkje met naast Jackson de grote steen die ze won in de hoofdrol. Want wat is het Engelse woord voor steen? Juist, rock.

Die link legde ook de Canadese, want ze rockt erop los en verbastert het nummer 'I wanna rock' van Twisted Sister uit 1984 tot 'I won a rock' en duikt overal op met de steen. In een struik, op de massagatafel, mooi gedaan!

Alison Jackson staat vandaag aan de start van de Amstel Gold Race. Het moet wel heel gek lopen wil ze daar weer een overwinningsdansje willen uitvoeren met topfavorieten als Annemiek van Vleuten en Demi Vollering aan de start. Een vroege vlucht heeft doorgaans geen schijn van kans in de Amstel. De finish van de vrouwen is rond de klok van 14.30 uur.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Alison Jackson