📸 Creatieve shirtjesmaker fotoshopt Jonas Vingegaard in Rabobank-Visma tenue

Jumbo-Visma is bereid om vanaf volgend seizoen te stoppen als sponsor van de wielerploeg, ondanks een contract tot en met eind 2024.

Baskenland 2023 stage 6

Het contract tussen Jumbo Supermarkten zal overigens wel gerespecteerd worden, maar andere sponsors kunnen zich nu al melden als ze geïnteresseerd zijn. Voor creatievelingen op sociale media signaal om los te gaan met eventuele (volledig uit de lucht gegrepen) sponsors. Zo zien we onder andere Jonas Vingegaard in het tenue van de fictieve ploeg Rabobank-Visma.

Dat het in 2015 gestopte Rabobank terugkeert gaat natuurlijk niet gebeuren, maar het shirtje is in elk geval veelbelovend. Overigens vertelde Plugge onlangs dat hij zich over veel dingen zorgen maakt, maar niet over de sponsoring van de ploeg. "We hebben zekerheid dat we ook in 2024 een hoofdsponsor hebben. In die zin is er rust en tijd. Mocht er een andere partij geïnteresseerd zijn dan horen we dat natuurlijk graag."

"Er is geen acute paniek. Ik ben eigenlijk nooit relaxed omdat deze baan veel van je vraagt, maar over dit onderwerp ben ik dat wel. We willen vooruit en de volgende stap maken en dat drijft me in deze job."

Pelotonpraat
  • Photo: Miwa iijima/Cor Vos © 2023