Actie! Neem nu een abonnement en ontvang onze Tourspecial cadeau

De Tour de France staat voor de deur en om dat te vieren hebben we een unieke aanbieding voor je!

De start van de Tour de France is bijna daar en laten wij nou een kneiterdikke en zeer fraaie Tourspecial hebben gemaakt. Maar behalve de Tour wil je natuurlijk ook de rest van het jaar op de hoogte blijven van alles wat wer speelt in de wielerwereld.

Daarvoor hebben we onze website, maar in ons magazine lees je de lange interviews, uitgebreide voorbeschouwingen op grote rondes, reportages uit ontdekte en onontdekte wielerparadijzen en veel meer! Sla twee vliegen in één klap en neem hier een abonnement (jaar of halfjaar), waarbij je onze Tourspecial als cadeautje ontvangt! Liever alleen de Tourspecial bestellen? Dat kan ook via deze link.

In de Tourspecial vind je uiteraard een ruime voorbeschouwing op zowel de Tour de France als de Tour de France Femmes, met alle informatie over het parkoers die je nodig hebt. Daarnaast hebben we interviews met Wout van Aert, Richard Plugge en een mooi gesprek met Richard Carapaz, over hoe het was om als arm Ecuadoriaans jongetje te gaan wielrennen.

Ook zijn er reportages vanuit startstad Bilbao en schreef een van onze redacteuren een verhaal over zijn kennismaking met wielrennen en hoe de gevreesde Puy de Dome - dit jaar voor het eerst sinds tijden weer in de Tour - daar een belangrijke rol in speelde.

Na de Tour krijg je meteen het volgende nummer in huis met een voorbeschouwing op het WK in Glasgow en de Vuelta.