🎥 Opvallend (en grappig): etappewinnaars Izagirre en Bilbao dansen en zingen erop los in oude video

Is ietwat ongemakkelijk maar heel grappig uitbundig dansen en zingen het geheim tot Toursucces? Het lijkt er wel op...

In het huidige wielrennen zijn de ploegen steeds meer op zoek naar de details om de verschillen te maken. Maar nu lijkt het erop dat er een ander geheim is tot succes in de Tour de France.

Dus vergeet hoogtestages en afgewogen voeding of zelfs bakpoeder als ultiem succesmiddel. Lekker jezelf voor schut zetten met zang en dans blijkt de heilige graal te zijn voor etappezeges.

Althans, daar lijkt het toch sterk op, want zowel Pello Bilbao (winst in de etappe van dinsdag) als Ion Izagirre (winst in de etappe van donderdag) spelen de hoofdrol in een filmpje dat nu weer circuleert op Twitter.

Daarin zijn de twee samen met Ions broer Gorka en oud-renner Joseba Beloki te zien in wat lijkt op een soort Baskenland Got Talent, maar dan met bekendere Basken. Ze zingen een gezellig Baskisch liedje en dansen er ook heerlijk bij - vooral Ion maakt indruk... Hieronder bekijk je de video.

Ennehhh, als je nog een leuk zakcentje wil bijverdienen: zet je hele vermogen in op etappewinst van Gorka Izagirre, want die is dus ook actief in deze Tour de France. Het kan bijna niet anders of hij moet ook nog een rit winnen. Deel uitmaken van dit kwartet lijkt een garantie voor Toursucces, want Beloki stond natuurlijk al eens op het podium in Parijs.

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter