🎥 Mountainbiker opent biertje tijdens sprong met z'n achterband

Op de dag van het WK mountainbiken iets wat (schijnbaar) ook kan met je mountainbike. Proost!

Met de opkomst van Mathieu van der Poel en de laatste tijd Puck Pieterse bij de vrouwen heeft het mountainbiken in Nederland een grote vlucht genomen op prestatiegebied. Maar onder amateurs is het natuurlijk al veel langer een favoriete bezigheid: lekker door de bossen rijden.

Dat je ook andere dingen met een mountainbike kunt doen, maakt onderstaand filmpje wel duidelijk. Niks zo lekker als na gedane arbeid even een biertje drinken, maar dat biertje moet dat wel open.

Deze mountainbikers hebben daar geen flesopener voor nodig, maar gebruiken gewoon de mountainbike zelf ervoor. Zouden Puck en Mathieu deze stunt ook kunnen uitvoeren?

(Het zou kunnen dat je het filmpje niet direct hieronder kunt zien, klik dan even door naar Instagram. Excuus, maar we kunnen er niks aan doen, ligt aan Instagram..)

Het échte mountainbiken kun je vanmiddag op tv bekijken. Voor zover we hebben kunnen ontdekken, zendt de NOS de vrouwenwedstrijd niet live uit, maar Sporza en Eurosport 1 wel. Vanaf een uurtje of 12.30 uur zie je Puck Pieterse en Anne Tauber aan het werk.

De NOS is er wel live bij als Mathieu van der Poel in de namiddag rijdt - en ook dat zenden Sporza en Eurosport 1 weer live uit. Vanaf 16.40 uur zie je hem strijden tegen onder andere Tom Pidcock en Nino Schurter.

Pelotonpraat
  • Instagram: MTB Feeling