'Melissa Dennis klampte zich na ruzie vast aan auto en werd meegesleurd over straat'

De ex-wereldkampioen en zijn echtgenote zouden ruzie gekregen hebben, waarna het helemaal uit de hand liep.

Melissa Dennis is zaterdagavond op tragische wijze overleden, nadat ze door haar man Rohan Dennis is doodgereden. Het drama speelde zich af op enkele meters van hun woning in Adelaide. Melissa werd in kritieke toestand afgevoerd naar het Royal Adelaide Hospital, waar ze enkele uren later bezweek aan haar verwondingen.

Kort na de feiten werd Rohan Dennis, tweevoudig wereldkampioen tijdrijden en zopas gestopt met koersen, gearresteerd. Hij zat achter het stuur van de pick-uptruck. Dennis is aangeklaagd voor 'gevaarlijk rijgedrag, onzorgvuldig rijden en het in gevaar brengen van een mensenleven, met de dood tot gevolg.' Hij is intussen op borgtocht vrijgelaten en moet zich op 13 maart komen verantwoorden voor de rechtbank.

Meegesleurd op straat

Ondertussen zijn meer details over het drama bekend gemaakt. Het echtpaar zou ruzie gehad hebben. 'The Advertiser’, een lokale krant uit Adelaide, schrijft dat de politie heeft vastgesteld dat de vrouw zich op de motorkap van de wagen bevond om te verhinderen dat Dennis zou wegrijden.

Nadien heeft ze de deurklink vastgegrepen. Melissa is vervolgens een eindje door de straat meegesleurd. Tot ze op de grond viel en zware verwondingen opliep. Twee tieners uit de buurt ontfermden zich meteen over de vrouw. Beveiligingscsamera's zouden het gebeuren hebben vastgelegd

Rohan en Melissa Dennis stapten in 2018 in het huwelijksbootje en hadden een zoontje en een dochtertje. Melissa Dennis is 32 jaar geworden. Ze was zelf ook renster en werd in 2015 wereldkampioene op de ploegenachtervolging.

Nieuws
  • Foto: Instagram/rohandennis