🎥 Als je geen zin hebt in je eentje te fietsen: met z'n tweeën in een eendje fietsen!

Je kunt op heel veel manier fietsen, maar dit is volgens ons toch wel de meest bijzondere manier: in een eend met twee fietsen! P.S. Onze autokennis is niet zo groot, het zou ook een Kever kunnen zijn..

Je kunt heden ten dage bijna honderd verschillende fietsen kopen. Van de vermaledijde fatbike tot racefietsen waarvoor je een decennium geleden nog een eensgezinswoning kon kopen in Nunspeet. In dat hele spectrum denken we nu toch wel de meest bijzondere gevonden te hebben.

Eendje?

Het is er namelijk eentje waarin je met z'n tweeën in je eendje kunt fietsen - of misschien is het dus een kever, maar dan werkt het grapje met eentje en eendje niet meer..

Hoe dan ook, bijzonder is het wel wat te zien is in onderstaand Instagram-filmpje. Want daarin is dus een oude, afgekeurde auto omgebouwd tot een vehikel met twee fietsen erin waarin je lekker door stad en land kunt cruisen met z'n tweeën.

Een tandem, maar dan veel leuker. Al was het maar omdat het er - al zit je in een auto te fietsen - er toch veel minder idioot uitziet dan de fietspolonaise die de reguliere tandem is. Veel gezelliger ook, lekker naast elkaar! Je bekijkt het filmpje van dit bijzondere voertuig hieronder.

Meer gekke fietsen?

Heb je zelf meer voorbeelden van bijzondere fietsen, of voertuigen die op de een of andere manier een fiets zijn? Laat het ons weten op redactie@wielerrevue.nl. Wie weet kunnen we daar ook eens aandacht aan besteden in een artikel!

Pelotonpraat
  • Beeld: vidanopdal Instagram