Bestel hier de megadikke Wieler Revue Seizoengids 2024!

De nieuwe seizoensgids 2024 van Wieler Revue is uit! Bestel 'm nu alvast in de pre-order die je in het artikel ziet.

Een must-have! Mathieu van der Poel heeft met zijn zesde wereldtitel in de cyclocross een prachtig slotstuk aan het veldritseizoen geschonken, maar nu is het tijd om ons weer volop op het wegseizoen te focussen. Gaat Koning Mathieu het voorjaar wederom zo domineren als vorig jaar?

Profiteer nu, want we hebben een speciale korting voor je! HIERRRRRR  bestel je de superdikke seizoengids en je bent klaar voor een prachtig nieuw wielerjaar. 16 februari ligt ie in de winkel, maar je kunt 'm nu al met korting bestellen!

Interview majestueuze Mathieu

Met de majestueuze wereldkampioen Mathieu van der Poel zijn we dik tevreden, al zeggen we het zelf. Liefst 212 pagina’s wielerplezier met alle ploegen, World Teams en Pro Teams – en uiteraard uitgebreid aandacht voor de keur aan vrouwenploegen. Tevens vind je de gehele koerskalender in de special.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer fijne reportages en interviews met iedereen die er toe doet in de wielerwereld (onder andere Mathieu van der Poel, Tadej Pogacar en wereldkampioen Remco Evenepoel). Dit en nog véél meer!

Deze seizoengids is een must-have voor iedere wielerfan of leuk om cadeau te doen aan een wielergek die je kent. Dus waar wacht je nog op, bestellen maar!