Dit is je kans! Gravelen met Puck Moonen... (en het is ook nog voor een goed doel)

Het is de droom van veel mannen: een ritje met Puck Moonen. Nou, we hebben goed nieuws voor je, want dat kan binnenkort!

Gravelen is mooi en Puck Moonen, ehh ja, die is ook mooi. Dus als die twee bij elkaar komen is het helemaal supermooi. Dat is op 23 maart het geval tijdens het gravelevenement Let's Gravel.

Sprookjesachtige locatie

De organisatie heeft zelf ronkende teksten over het evenement op de Utrechtse Heuvelrug waarbij je met Puck Moonen kunt fietsen.

Ze schrijven: 'Je avontuur begint op een sprookjesachtige locatie in het bos, waar je de tofste bostracks en gravelpaden van de Utrechtse Heuvelrug zult verkennen. Je rijdt over historische heerewegen en driften, waar herders ooit hun schapen leidden. Delen van je route waren al in de twaalfde eeuw belangrijke verbindingswegen. Verwacht pittoreske uitzichten en een reis door de tijd.'

Voedselbank

Een prachtig evenement, helemaal omdat het ook nog eens voor het goede doel is. Deelname is niet goedkoop met 39 euro 99, maar een deel hiervan gaat naar de Voedselbank.

En na afloop van je rit - je kan kiezen voor 120, 80 of 60 kilometer - wacht er een, zoals de organisatie het op de site beschrijft, mieters mooie hotdog met zuurkool op je. Uiteraard zijn er ook verschillende soorten (speciaal)bieren op de tap, want het is wel een gravelevenement natuurlijk.

Je kunt je hier opgeven voor Let's Gravel. De start zal op 23 maart om 10.00 uur zijn. Laat de (gravel)lente maar beginnen!

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Puck Moonen