📸 Demi Vollering prijkt met prachtige foto's op de cover van Women's Health

Demi Vollering begint binnenkort haar seizoen, maar ze staat nu ook al in de schijnwerpers met een prachtige fotoshoot - en ze heeft ook een belangrijke boodschap.

team presentation of Team SD Worx-Protime 2024

Demi Vollering was vorig jaar de beste wielrenster ter wereld (jaja, lieve Belgen, je zou die titel ook aan Lotte Kopecky kunnen geven). De 27-jarige renster die werd geboren in het Zuid-Hollandse Pijnacker is daarmee nu ook wel echt een bekende Nederlander.

Fotoshoot

Zo mocht ze al bij Koning Willem-Alexander en Maxima komen lunchen en nu is ze ook een echte covergirl. Niet op de meest recente Wieler Revue (de seizoengids kun je overigens hier bestellen!); daar stond ze al wel op, maar nu is ze ook een graag geziene gast bij niet-wielerbladen.

Vollering is naast een hardrijder natuurlijk ook een knappe verschijning en dat is ze bij vrouwenblad Women's Health niet ontgaan. Zij maakten een fraaie fotoshoot met de renster van SD Worx. De cover zie je hieronder en daaronder zie je nog wat foto's die Vollering zelf op haar Instagram postte.

Boodschap

Maar Vollering wilde niet alleen maar knap zijn in het blad, ze heeft ook een duidelijke boodschap, die ze al eerder wereldkundig maakte. Ze vindt het namelijk heel erg belangrijk dat de jeugd - en mensen in het algemeen - veel buiten zijn en veel bewegen.

Bij haar Instapost zegt ze dan ook: "Zoals jullie misschien al weten sta ik op de cover van de Women's Health. Daar ben ik heel trots op en ik voel me heel vereerd. Ik vertel waarom ik bewegen zo belangrijk vind, over dromen, en over jezelf zijn."

En hier zie je dus de foto's (en tekst) die Demi Vollering zelf deelde op haar Instagram-account (swipe naar rechts voor nog twee mooie kiekjes).

Programma Demi Vollering

De fotoshoot en het interview met Demi Vollering is waarschijnlijk in de wintermaanden gemaakt/afgenomen. Inmiddels begint de Zuid-Hollandse bijna aan haar seizoen. 24 februari staat ze aan de start van Omloop Het Nieuwsblad en de week erna verdedigt ze haar veelbesproken titel van vorig jaar in Strade Bianche - hopelijk galoppeert er niet weer opeens een paard voor haar neus.

De focus voor Vollering zal dit jaar weer op de Tour de France Femmes liggen, die ze vorig jaar op indrukkwekkende wijze voor de eerste keer won. Ditmaal zal die, vanwege de Olympische Spelen in Parijs, wel in augustus verreden worden. De ronde speelt zich ook voor een belangrijk deel in Nederland af, met etappes in Zuid-Holland en Limburg.

Pelotonpraat
  • Photo: Peter de Voecht/PN/Cor Vos © 2024