La Gazzetta: 'Vollering staat op punt te tekenen bij FDJ-SUEZ, Specialized verhuist mee'

Het lijkt erop dat Demi Vollering haar volgende bestemming gevonden heeft. 

Vollering

Demi Vollering zal na dit seizoen SD Worx-Protime verlaten. Ze zou niet gereageerd hebben op een 'genereus aanbod' en de ploeg gaat er daarom vanuit dat ze andere oorden gaat opzoeken.

De voorbije weken draaide de geruchtenmolen over haar volgende bestemming op volle toeren. Vollering werd gelinkt aan FDJ-SUEZ, UAE Team ADQ (waar ze naar verluidt een miljoen zou kunnen verdienen) en Lidl-Trek. Die laatste twee haakten intussen af waardoor enkel nog FDJ-SUEZ in de running lijkt.

Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport ligt de toekomst van Vollering inderdaad bij de Franse formatie. Teambaas Stephen Delcourt zei onlangs nog dat hij een transfer weinig waarschijnlijk acht, maar de Italiaanse sportkrant is vrijwel zeker dat de Tourwinnares vanaf 2025 in Franse loondienst zal rijden.

"Vollering zal minstens tot 2025 - 2026 tekenen bij FDJ-SUEZ", klinkt het. "De deal staat op het punt beklonken te worden. Specialized zal haar volgen en fietsleverancier van de Franse formatie worden."

Nieuws
  • Cor Vos