📸 In een hoekje zitten balen? Nee hoor, Demi Vollering genoot van een welverdiende mini-vakantie in de Franse Alpen na haar Tournederlaag

Na haar pijnlijke nederlaag in de Tour Femmes bleef Demi Vollering nog wat langer in Frankrijk voor een welverdiende vakantie. 

Vollering Tour Femmes

Demi Vollering heeft na haar pijnlijke nederlaag in de Tour de France Femmes genoten van een heerlijke vakantie. De Nederlandse bleef na het spektakelstuk in de slotrit naar Alpe d'Huez nog een paar dagen langer in Frankrijk om te fietsen, te wandelen, te zwemmen en te barbecueen.

Franse Alpen

Vollering verbleef in de Franse Alpen, naarbij de Nederlandse berg, met vrienden en haar twee honden (die ook een eigen Instagram-pagina hebben). Ze genoot een paar dagen met volle teugen van het camperleven: veel lekker eten, veel lachen met vrienden en op avontuur met de honden. "En veel tijd om te relaxen", schrijft Vollering op Instagram bij de foto's en video's van haar mini-vakantie.

De 27-jarige nummer twee van de Tour de France Femmes heeft met haar vrienden ook een aantal fietstochten afgelegd in de Franse Alpen. Al gebruikte ze daarvoor meer dan alleen haar racefiets. "Ik nam de e-mountainbike aangezien ik nog moest herstellen", schrijft Vollering. "Een perfecte manier om te genieten op de fiets zonder pijn te lijden."

Resterend programma

Haar vakantie is voorbij, dus Vollering gaat zich nu voorbereiden op het laatste deel van het seizoen. Welke wedstrijden er nog op haar programma staan is nog niet bekend. Wel lijkt het aannemelijk dat de beste klimster van de wereld deel gaat nemen aan het WK in Zürich, waar zijn een parkoers op maat krijgt voorgeschoteld.

De komende tijd zal vooral ook in het teken staan van Vollerings vertrek bij SD Worx-Protime. Dat de Nederlandse volgend jaar niet meer voor die ploeg rijdt is al bekend, maar waar haar toekomst ligt is nu nog onzeker. FDJ-SUEZ lijkt vooralsnog de beste papieren te hebben om haar in huis te halen.