Lotto Soudal heeft selectie voor volgend seizoen rond

Lotto Soudal heeft met Stef Crass en Matthew Holmes de laatste twee versterkingen bekendgemaakt. Daarmee is de selectie van de Belgische ploeg rond.
Lotto

Crass komt over van Katusha-Alpecin en heeft het in zich om een goede renner te worden voor de Ardennenklassieker. Ook de Brit Holmes gaat vrij goed omhoog. Hij eindigde onder meer als zesde in de Tour of Yorkshire. Holmes: "Het zal een grote stap voor me zijn om overal in de wereld te koersen, maar ik ben er denk ik klaar voor. Het team heeft vertrouwen in me. Ik zal vooral knecht zijn, maar ook mijn eigen kansen krijgen."

De blikvangers bij Lotto Soudal volgend seizoen zijn Philippe Gilbert, John Degenkolb, Caleb Ewan, Thomas De Gendt en Tim Wellens. Daarnaast is het ook uitkijken naar hoe Carl Fredrik Hagen zich verder ontwikkelt. De Noor werd bij zijn eerste deelname in een grote ronde achtste, namelijk in de Vuelta. Naast Gilbert, Degenkolb, Crass en Holmes haalde Lotto Soudal ook Jonathan Dibben, Stefano Oldani en Kobe Goossens binnen. 

  • Lotto Soudal
  • Matthew Holmes

Laatste nieuws