Deceuninck-Quick Step versterkt zich met Ian Garrison

Ian Garrison is de nieuwste aanwinst van Deceuninck-Quick Step. De Amerikaan werd onlangs tweede op het wereldkampioenschap tijdrijden voor beloften.

Garrison
  • Afbeelding van Deceuninck-Quick Step Deceuninck-Quick Step
  • Afbeelding van Ian Garrison Ian Garrison

Daarnaast kroonde Garrison zich tot Amerikaans kampioen tijdrijden, werd hij negentiende in Luik-Bastenaken-Luik U23 en liet hij ook in de Ronde van Denemarken knappe dingen zien. Het moge duidelijk zijn dat Garrison een mooie toekomst voor zich heeft al tijdrijder. Dat is Deceuninck-Quick Step opgevallen en de Belgische ploeg heeft hem een verbintenis voor twee jaar voorgeschoteld.

"Het is een geweldige kans om voor een ploeg van dit niveau te mogen rijden", vertelt Garrison. "Het is iets waar ik altijd van heb gedroomd. Ik ben al lang fan van The Wolfpack en dus ben ik erg blij dat ik deel mag gaan uitmaken van de ploeg. Ik ben pas 21 jaar oud en ik zou graag een lange loopbaan hebben. Ik heb gezien dat jonge renners zich bij Deceuninck-Quick Step goed kunnen ontwikkelen. Dat is een belangrijke reden geweest bij mijn keuze voor de ploeg."

Ook Deceunink-Quick Step-manager Patrick Lefevere is in zijn nopjes met de komst van de Amerikaan. "We kijken altijd naar jongens met potentieel die we kunnen helpen zich verder te ontwikkelen. Ian heeft al laten zien dat hij mee kan strijden met de besten. We hopen dat we hem kunnen helpen om nog sterker te worden."