Rui Costa verlengt bij UAE Team Emirates

Rui Costa zal ook de komende jaren uitkomen voor UAE Team Emirates. De Portugees verlengde zijn contract met twee jaar.
Costa

"Dit zorgt echt voor een boost, want ik krijg het vertrouwen van de gehele ploeg. Ik wilde zekerheid over mijn toekomst en die heb ik gekregen bij UAE Team Emirates. Ik ben blij dat ik nog steeds deel uitmaak van dit prachtige project." De wereldkampioen van 2013 werd dit seizoen onder meer vierde in de Tour of Oman en tweede in de Ronde van Romandië. 

Eerder deze week legde UAE Team Emirates ook Valerio Conti langer vast. De Italiaan droeg dit seizoen een aantal dagen de roze leiderstrui in de Giro d'Italia, maar in het geruchtencircuit klonken geluiden dat hij zou vertrekken. Hij heeft toch voor een langer verblijf bij UAE Team Emirates gekozen. 

Met de contractverlengingen heeft de ploeg het team voor volgend seizoen rond. Met de komst van onder anderen Davide Formolo, David de la Cruz, Joe Dombrowski en Brandon McNulty is er vooral geïnvesteerd in renners die bergop goed uit de voeten kunnen. Verdere nieuwkomers zijn Maximiliano Richeze, Mikkel Bjerg, Andres Camillo Ardila en Alessandro Covi. 

  • UAE Team Emirates
  • Rui Costa

Laatste nieuws