Tijdens de klassiekers kunt u Van Avermaet op deze speciale Giant zien

Aan de vooravond van het klassiekerseizoen laten wij de fiets van Greg van Avermaet zien. Het CCC Team rijdt sinds dit jaar op Giant en dat levert fraaie fietsen op voor de renners.

Greg Giant
  • Afbeelding van CCC Team CCC Team
  • Afbeelding van Greg Van Avermaet Greg Van Avermaet

De fiets van Greg van Avermaet is special in Olympische stijl uitgebracht. Het Nederlandse bedrijf Unlimited Colors heeft de fiets gespoten, in het verleden hebben ze vaker opdrachten voor Giant gedaan. De Olympische fiets is zwart met goud en de overige teamfietsen zijn volledig zwart. De Olympisch Kampioen rijdt op een Giant TCR Advanced Sl en het aerodynamische model Propel.

De afmontage is grotendeels Giant met Contact SLR bidonhouders, stuur en zadel, Contact SL stuurpen, NeosTrack fietscomputer en prototype wielen. Opvallend is dat de renners niet met een Giant vermogensmeter rijden, maar met de vermogensmeter van Shimano. De rest van de fiets bestaat uit de Shimano Dura-Ace Di2 groupset en Vittoria Corsa buitenbanden. De tijdritfiets is ook een plaatje om te zien. Van Avermaet kon de Giant Trinity eens goed testen in de Ronde van Valenciana.