Van der Poel en Van der Breggen starten in Zwift Tour for All

Mathieu van der Poel en Anna van der Breggen zijn de blikvangers van de openingsetappe van de Tour for All op Zwift, een virtuele vijfdaagse wedstrijd. Verder komen ook onder meer Rigoberto Uran en Marianne Vos in actie.
Van der Poel en Van der Breggen starten in Zwift Tour for All

De mannen en vrouwen rijden in afzonderlijke wedstrijden, die live uitgezonden worden door Eurosport en GCN. Alpecin-Fenix, Bahrain McLaren, CCC Team, Groupama-FDJ, Israel Start-Up Nation, NTT Pro Cycling, Rally Cycling, Team Cofidis, Mitchelton-Scott, EF Pro Cycling tekenen acte de présence bij de mannen.

Het vrouwenpeloton bestaat uit rensters van Boels Dolmans, Canyon-SRAM, CCC-Liv, Drops, FDJ Nouvelle-Aquitaine Futuroscope, Team Twenty20, Team Tibco Silicon Valley Bank, Valcar-Travel & Service en Rally Cycling. De wedstrijd begint vandaag met een race van een kleine 53 kilometer op het vlakke circuit van Innsbruck. Etappe 2 is een koers van 46 kilometer op het circuit van Richmond.

Vervolgens gaat etappe drie over de Medio Fondo lus van Watopia. De voorlaatste etappe vindt ook plaats in het virtuele Watopia, op Sand and Sequoias. De slotetappe finisht op Alpe du Zwift.

  • Mathieu van der Poel

Laatste nieuws