Annemiek van Vleuten gaat nog zeker twee jaar door

Annemiek van Vleuten blijft zeker nog twee jaar in het peloton. De wereldkampioene is einde contract bij Mitchelton-Scott, maar heeft een contract voor twee jaar getekend. Bij welke ploeg dat is, wil ze nog niet vertellen.

Annemiek van Vleuten gaat nog zeker twee jaar door

Vanaf 2022 gaat de ASO een rittenwedstrijd voor vrouwen organiseren en dat is iets waar Annemiek van Vleuten erg blij mee is. Ze heeft besloten om nog minimaal twee jaar door te rijden, dus in 2022 is ze er zeker bij.

"Ik ben er erg blij mee", vertelt ze aan de NOS, wanneer het over de etappewedstrijd voor vrouwen gaat. "Zeker omdat ik weet dat ik nog twee jaar doorga, dus dat valt precies goed."

Van Vleuten rijdt vandaag het EK op de weg in het Franse Plouay. "Ik heb er nog zoveel plezier in. Mijn contract loopt wel af, maar ik ga nog wel bijtekenen voor minimaal twee jaar", zegt de renster van Mitchelton-Scott. De afgelopen periode werd Van Vleuten aan onder meer de nieuw op te richten damesploeg van Jumbo-Visma en het Spaanse Movistar gelinkt. Ze weet wel waar, maar vertelt dat nog niet. "Dat wordt snel officieel bekendgemaakt", klinkt het.

Nieuws
  • Cor Vos