Oliver Naesen trainde in Spanje een dagje met Evenepoel: 'Hij zag er superscherp uit'

Remco Evenepoel werkt hard om weer op niveau te komen na zijn val in de Ronde van Lombardije. Het supertalent van Deceuninck-Quick Step verblijft momenteel in Spanje en pikte aan bij onder meer Oliver Naesen en Greg Van Avermaet voor een trainingsritje.

Oliver Naesen trainde in Spanje een dagje met Evenepoel: 'Hij zag er superscherp uit'
  • Afbeelding van Oliver Naesen Oliver Naesen
  • Afbeelding van Remco Evenepoel Remco Evenepoel

Voor het profpeloton is de vakantie inmiddels weer voorbij. Veel ploegen hebben in december hun eerste trainingskamp gepland en om goed beslagen ten ijs te komen verblijven veel renners al in zonnige oorden. Zo ook Remco Evenepoel. Hij pikte aan bij Oliver Naesen, Greg Van Avermaet en Dimitri Peyskens, voor een lange trainingsrit in de buurt van het Spaanse Calpe.

Naesen was onder de indruk van zijn jonge landgenoot. "Hij maakte een super goede indruk", vertelt de renner van AG2R La Mondiale aan Wieler Revue. "Dimitri en vertrokken na ons ontbijt en op dat moment passeerde Remco. Hij pikte bij ons aan en het zag er goed uit. Hij oogde superscherp, ook in de bergen."

Naesen vertelt dat ze die dag een flink bergachtige rit gedaan hebben. "We hebben die dag flink veel bergen gehad, maar het leek allemaal vanzelf te gaan. Ik maak me weinig zorgen om Remco."

Achtergrond
  • Twitter Greg Van Avermaet