Je kunt een fietsreis met Fabian Cancellara winnen

Altijd al eens tegen en met Fabian Cancellara willen fietsen? De Zwitser organiseert al een tijdje 'Chasing Cancellara', een serie wedstrijden waarbij je jezelf tegen hem kan meten.

Je kunt een fietsreis met Fabian Cancellara winnen

De Zwitserse tijdritspecialist is al ruim 5 jaar gestopt als wedstrijdrenner, maar hij zit nog regelmatig op de fiets. Hij organiseert meerdere wedstrijden op verschillende plekken in de wereld, waarin je het als gewone sterveling tegen hem op kan nemen. Onder meer in Vlaanderen, waar je over onder andere de Muur, Koppenberg, Taaienberg en Oude Kwaremont moet. Daarnaast organiseren ze ook een tijdrit in Lugano of een monsterrit van 280 kilometer door de Zwitserse Alpen.

Cancellara werkt samen met onder meer Eurosport Nutrition en wanneer je sportvoeding van dat merkt koopt maak je kans op gratis deelname aan één van de evenementen. Het enige wat je daar voor hoeft de doen is je aankoopbon scannen en uploaden op de actiepagina van het merk. Je maakt dan maandelijks kans op verschillende prijzen en als klap op de vuurpijl een fietsvakantie naar Zwitserland. Eind november wordt de hoofdprijs verloot, dus je hebt nog even de tijd om mee te doen.