Van Aert rijdt Tour de France in speciale kampioenstrui

Een tijdje geleden mochten fans van Jumbo-Visma door middel van een verkiezing bepalen in welk shirt de renners de Tour gaan rijden. Voor kersvers Belgisch kampioen Wout van Aert betekent dat dat hij ook een nieuw kampioenstruitje moet krijgen. Daar hebben ze bij het team wat op gevonden.

Van Aert rijdt Tour de France in speciale kampioenstrui

Jumbo-Visma organiseerde een tijdje geleden een verkiezing waarbij fans hun favoriete Tourshirt mochten kiezen. Het winnende shirt, The Rapid Rebel, wordt vanaf zaterdag het shirt waar de ploeg de Tour in gaat rijden. Een leuke actie, maar ook uit noodzaak geboren want het oorspronkelijke tenue bevat teveel geel en dat lijkt natuurlijk teveel op de gele trui. Jumbo-Visma maakte er een leuke actie van en fans werden beloond met hun naam klein op het shirt, mits ze het shirt aanschaften. Tot dusver geen nieuw nieuws.

Echter, Wout van Aert is sinds gisteren Belgisch kampioen en rijdt daarom in de nationale driekleur. Is Van Aert je favoriete renner en ben je bang dat je niet op zijn shirt staat? Geen nood, ook zijn tricot bevat de namen van de fans. Leuk gedaan toch?

Achtergrond
  • Twitter Jumbo-Visma