Ploeg meldt dat herstel Maurits Lammertink goede kant opgaat

Positief nieuws over Maurits Lammertink. Zijn ploeg Intermarché-Wanty Gobert vertelt op sociale media dat het de goede kant opgaat met de Tukker.

Lammertink

De Belgische ploeg schrijft op sociale media het volgende: "We hebben positief nieuws over Maurits Lammertink. Na een paar moeilijke dagen gaat zijn herstel de juiste richting op. Hij klaagt nog over hoofdpijn, maar is niet meer misselijk. Dat is bemoedigend nieuws. We willen jullie graag bedanken voor de berichten die we hebben gehad. Hij is goed omringd voor zijn strijd tijdens het herstelproces om te blijven verbeteren."

Lammertink raakte vorige week ernstig gewond bij een verkeersongeluk. Nadat hij niet werd opgesteld in de Tour de France besloot hij te gaan genieten van een paar vrije dagen. Bij het halen van ijsjes kwam hij hard in aanraking met een scooterrijder. Er werd even gevreesd voor zijn leven, maar als snel kwam het nieuws dat zijn situatie stabiel is. Een lange revalidatie wacht desondanks, want Lammertink brak zijn sleutelbeen, kaak en kampt met een schedelbasisfractuur.

Nieuws
  • Cor Vos