Cervélo verbindt zich voor onbepaalde tijd aan Jumbo-Visma

Cervélo heeft zich voor onbepaalde tijd verbonden aan Jumbo-Visma als fietsenleverancier. Daarmee sluit de van oorsprong Canadees-Nederlandse fabrikant zich aan bij hoofdsponsoren Jumbo en Visma.

Cervélo verbindt zich voor onbepaalde tijd aan Jumbo-Visma
  • Afbeelding van Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma

Cervélo is sinds begin dit jaar fietsensponsor, nadat de ploeg enkele jaren op fietsen van het Italiaanse Bianchi reed. Met deze contractverlenging zijn het World Tour-team, de vrouwenploeg, het opleidingsteam en de schaatsers ook de komende jaren verzekerd van de fietsen.

"Cervélo toont al direct een enorme betrokkenheid bij het team. Onze renners en technische staf zijn zeer tevreden. Er is een goede samenwerking en we hebben allebei dezelfde mindset dat we elke dag beter willen worden. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt doordat we nu de keuze hebben uit verschillende frametypes", zegt algemeen directeur Richard Plugge.

"We kunnen zeggen dat we voor elke wedstrijd de juiste fiets hebben. Bovendien is elk frame van de hoogste kwaliteit. Cervélo begrijpt ook precies wat professioneel wielrennen inhoudt en wij zullen er samen in de toekomst voor zorgen dat zij op technologisch gebied marktleider blijven."

Bij Cervélo zijn ze ook blij met de samenwerking: "Vanaf de start van onze samenwerking overtreft Team Jumbo-Visma onze verwachtingen op elk gebied. We hebben er het grootste vertrouwen in dat het team deze standaard kan vasthouden en zelfs kan verbeteren. We zitten op een lijn qua mentaliteit, want we zijn beide nooit tevreden en altijd op zoek naar verdere innovaties. Ook in de toekomst zal de feedback van het team uiterst waardevol zijn voor de ontwikkeling van onze fietsen", zegt marketingdirecteur Richard Keeskamp.

Materiaal
  • Cor Vos