🎥 Jumbo-Visma laat hoofdkwartier zien in fraai filmpje: indrukwekkende hoeveelheid fietsen en vrachtwagens

Er is veel te doen over Jumbo-Visma. Dat zal de reden zijn dat een oud filmpje van hun prachtige service koers/hoofdkantoor opnieuw viraal gaat.

jumbo-visma
  • Afbeelding van Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma

Wij lieten het filmpje al eens zien in een artikel van januari 2022, bij de opening de van het nieuwe hoofdkantoor/service koers. Omdat het zo'n prachtig onderkomen is, laten ook wij het andermaak zien. Hieronder lees je over en - vooral - zie je het indrukwekkende onderkomen van de beste wielerploeg ter wereld. 

Artikel met filmpje uit begin 2022

Jumbo-Visma veilde onlangs de fietsen die onder andere Wout van Aert, Tom Dumoulin en Primoz Roglic het afgelopen seizoen gebruikten, maar dat ze die wel konden missen, zien we in een filmpje van het nieuwe hoofdkwartier van de ploeg waarin al het materiaal staat.

De zogenaamde service koers is vanaf heden gevestigd in een fonkelnieuw gebouw in Den Bosch. Het is een zeer fraai nieuw onderkomen geworden, waar zowel de mecaniciens aan de fietsen kunnen werken, de vrachtwagens en bussen staan als ze niet op pad zijn, alsook ruimte is voor vergaderingen en dergelijke.

Bij Jumbo-Visma weten ze over het algemeen wel raad met het verpakken van nieuws in een video en ook nu is dat weer het geval. Het gevolg is een online housewarming om de vingers bij af te likken. Kijk hieronder met open mond naar het nieuwe onderkomen van Neerlands wielerploeg en aanschouw de onwerkelijke hoeveelheid fietsen en ander materiaal.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Beeld: Twitter Jumbo-Visma

Pelotonpraat
  • Twitter Jumbo-Visma