Caleb Ewan twee jaar langer bij Lotto Soudal: 'We gaan blijven scoren'

Goed nieuws voor Lotto Soudal: de absolute ster van de ploeg blijft langer verbonden. Topsprinter Caleb Ewan verlengt zijn contract namelijk met twee seizoenen.

Ewan
  • Caleb Ewan Caleb Ewan

"Ik voel me hier thuis en ben trots de kleuren van het team te verdedigen", vertelt de Australiër. "Samen hebben we prachtige resultaten behaald en ik ben vastberaden te tonen dat het nog maar het begin was. Het wordt heel boeiend, want het kan altijd nog beter. Daarom kijk ik er naar uit te werken met onze sprinttrein met Jasper De Buyst, Roger Kluge, Harry Sweeny en Frederik Frison. En er komt nog versterking bij. We gaan blijven scoren", klinkt het overtuigend.

Ewan herstelt nog van zijn crash in de Tour de France

Ewan krijgt bovendien een extra helper erbij in zijn ploeg. De Duitser Rüdiger Selig maakt de overstap van BORA-hansgrohe naar de Belgische formatie. Selig reed de voorbije jaren vooral in dienst van zijn landgenoot Pascal Ackermann. "In mijn ogen is Caleb de snelste sprinter ter wereld. Ik ben dan ook heel blij dat hij en de ploeg in mij geloven. Ik zal me met veel plezier voor Caleb dubbel plooien de komende seizoen. Ik kijk er onwijs naar uit."

Nieuws
  • Cor Vos