'Rots' Wout van Aert krijgt groot volksfeest in woonplaats  

Een heus Wout van Aert Feest Op Het Plein! Z'n Vlaamse woonplaats eert Wout van Aert met een groot feest na z'n wonderseizoen en ze pakken het groots aan...

wout van aert
  • Wout van Aert Wout van Aert

Zo'n seizoen als Wout van Aert doormaakte - en aan ons wielerliefhebbers gaf - moet gevierd worden, dachten ze in zijn woonplaats Herentals. En ze pakken groots uit met een heus volksfeest.

Een Wout van Aert Feest op het Plein dus, in plaats van een Muziekfeest op het Plein. Een echte A-artiest in plaats van een verzameling B-artiesten... (sorry Muziekfeest op het Plein-liefhebbers, maar wij schalen Wout van Aert toch net even wat hoger in dan Wolter Kroes en consorten!)

In de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws legt Sofie Becquart van het organiserende Herentals Fietst Feest (uitstekende naam voor het organisatiecomité) uit. "Alle straffe prestaties van Wout Van Aert in 2021 zijn er te veel om op te noemen. Het is dan ook hoog tijd voor een eerbetoon."

Dat wordt dus in de vorm van een hele feestdag gegoten, met het rijmpje 'Trots op onze Rots' als slogan. En het belooft een wild festijn te worden. "Bezoekers hoeven alleen hun dansschoenen en Covid Safe Ticket mee te nemen. Op tijd komen is de boodschap, want er worden maximum 4.500 mensen toegelaten. De dag start om 15 uur en er staan optredens gepland tussen 15.30 en 21 uur."

Op de Facobookpagina van Herentals Fietst Feest hou je alles in de gaten wat er op 31 oktober zal gebeuren. Wout van Aert zelf zal om 18.00 uur gehuldigd worden.