Astana Qazaqstan Team slaat toe met heerlijke rap! Met onder anderen Nibali, Lutsenko en Vinokourov in hoofdrol

We are rolling pedals, for the gold medals. Our job is to win, Astana is my team.

Astana

Astana maakte drie jaar geleden al eens een rapnummer, maar ook dit jaar heeft de Kazachse ploeg niet stilgezeten. Op trainingskamp werd niet alleen keihard getraind, maar is ook een nieuwe rap opgenomen.

"Het pad naar grote doelen kan het beste worden gestart door samen te komen als een verenigde en gemotiveerde ploeg. Vandaag zetten we de toon voor het hele seizoen, waarvan we zeker zijn dat het succesvol gaat worden", schrijft de ploeg op Twitter.

In de clip zien we onder anderen Vincenzo Nibali, Alexey Lutsenko en Joe Dombrowski rappen als waren ze Dr. Dre, Eminem en Snoop Dogg. We are rolling pedals, for the gold medals. Our job is to win, Astana is my team, we are riding to win and it will be done. Astana is my team from Kazachstan, zingen ze onder meer in het refrein.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.