Een week lang Vive Le Remco op Sporza: Karl Vannieuwkerke maakt programma

België maakt kans om een grote ronde te winnen en dat willen ze weten ook!

Het zal je niet ontgaan zijn als je de Vuelta volgt via Sporza: onze zuiderburen zijn in de ban van Remco Evenepoel. En wat gebeurt er als hét wielerland bij uitstek voor het eerst sinds tijden weer eens kans maakt om grote ronde te winnen? Dan pakken ze flink uit!

De laatste week van de Vuelta haalt Karl Vannieuwkerke zijn tafel weer van stal voor spiksplinternieuwe afleveringen van Vive Le Velo, die uiteraard in het teken staan van de prestaties van Remco Evenepoel in de Vuelta. Vive Le Remco dus.

Daarvoor reizen Vannieuwkerke en de tafel niet af naar Spanje, maar zal de tafel iedere avond, vanaf vanavond zeven dagen lang, vanaf 22.15 uur on air zijn vanuit verschillende locaties in Pajottenland (een regio in West-Brabant), waar Evenepoel opgroeide.

Gasten die je de komende week sowieso aan tafel kunt verwachten: Sven Vanthourenhout, Marijn de Vries, Cian Uijtdebroeks, José De Cauwer, Eddy Planckaert, Bert De Backer, Tom Steels, Yves Lampaert en Tim Declercq. Daarnaast zijn verslaggevers Christophe Vandegoor en Sammy Neyrinck in Spanje voor reportages en interviews.

Voor een uurtje koersbabbel zit je deze week dus geramd op Één. Olé.

Pelotonpraat
  • Beeld: screenshot Sporza