Video | Jasper Stuyven laat imposante nieuwe wijnkelder zien: 'Offseason is wineseason, toch..'

Wie het aantal flessen telt in de nieuwe wijnkelder van Jasper Stuyven krijgt de inhoud van ons.. Indrukwekkend aantal flessen!

Benelux Tour 2021 - Stage 5

Voor wegwielrenners is eind oktober/begin november de tijd om het er eens flink van de te nemen (al denkt bijvoorbeeld Victor Campenaarts daar anders over..). Even weg van de fiets en zich bezighouden met andere hobby's.

In het geval van Jasper Stuyven is betekent dat een nieuwe wijnkelder inrichten. Hij laat in een filmpje op Instagram zien al een flinke verzameling flessen te hebben. Vanaf gisteren hebben die een mooi plekje in een spiksplinternieuwe wijnkelder (niet echt een kelder, maar laten we het zo toch maar noemen..)

Stuyven schrijft erbij dat hij een echte wijnliefhebber is. "Velen van jullie weten dat ik wel van een lekker glaasje wijn hou als het moment in het seizoen dat toelaat. Offseason is wineseason, toch.." Zeker Jasper, laat ze smaken! Chin chin, zoals Mart Smeets zou zeggen.

Jasper Stuyven mocht na z'n zege in Milaan-Sanremo in 2021 geen enkele fles champagne ontkurken op het podium. Hij bleef zegeloos. Z'n beste resultaten waren een vierde plek in Gent-Wevelgem en de slotetappe van de Tour de France op de Champs-Elysees. Hij reed natuurlijk ook vaak in dienst van de ploeg, bijvoorbeeld voor de net iets rappere Mads Pedersen.

Pelotonpraat
  • Photo Tim van Wichelen/Cor Vos © 2021