Grappig: Twitteraar creëert met Faceswap Mathieu van Aert en Wout van der Poel

Benieuwd wat er gebeurt als je Mathieu van der Poel en Wout van Aert kruist? Nou, dat ziet er zo uit!

Tour de France 2021 stage 7

Ze horen toch een beetje bij elkaar als Gert & Samson (alhoewel Samson een nieuw baasje heeft), Sint & Piet, Peppie & Kokkie en Bassie & Adriaan. Mathieu en Wout koersen al hun hele leven tegen elkaar en zijn op die manier aan elkaar verbonden.

Dat ging twee Twitteraars nog niet ver genoeg, want iemand die Twittert onder de naam @LosBrolin en Anna Mac snorden een Faceswap-app op om de twee klasbakken met elkaar te kruisen.

Dat zou in het echt een wel heel goede wielrenner opleveren, maar op het internet krijg je twee grappige en toch wel verrassende plaatjes. Without further ado presenteren we Wout van der Poel en Mathieu van Aert..

De echte Mathieu van der Poel en Wout van Aert nemen het komend weekend voor het eerst tegen elkaar op in de cross. In de wereldbekerwedstrijden van Antwerpen staan beide kemphanen zondag voor het eerst gezamenlijk achter het startlint. Van der Poel rijdt een dag eerder ook al in de Superprestige van Boom.

MVDP begon z'n crosscampagne vorige week met een zege in Hulst. Na de wedstrijden in Antwerpen en Boom gaat hij weer op trainingskamp met z'n ploeg in Spanje, om 17 december in de sneeuwcross van Val di Sole de drukke kerstperiode aan te vangen.

Van Aert is er volgende week tijdens de nieuwe wereldbekercross van Dublin ook nog bij en slaat op zijn beurt Val di Sole dan weer over om zich daarna vol op de drukke kerstperiode te storten.

Pelotonpraat
  • Photo PN/Cor Vos © 2021