🎥 Veel regen in Nederland de afgelopen tijd? In dit filmpje is het nog wel even andere koek

Een overstroming krijgt deze wielrenner niet klein. Kijk deze 'waterfietser' gaan!

Wie dacht dat het de afgelopen tijd veel regent in Nederland en zich op de fiets dus een weg moet banen over natte wegen en door plassen zal hieronder zien dat het altijd erger kan.

In Maleisië, waar dit filmpje is gemaakt, is het natuurlijk het hele jaar door lekker weer. Winterkleding hoef je daar niet te hebben. Maar wat ook bij de tropen hoort: heel veel regen in één keer. Zoveel dat het afwateringssysteem het totaal niet aankan.

En dan krijg je dus wat je hieronder ziet. Een deel van het groepje kiest eieren voor zijn geld - misschien niet zo onverstandig met de dure fietsen.. - en neemt de fiets als ware het veldrijders op de schouder. Maar eentje vindt een nieuw soort waterfietsen uit. Gewoon recht erdoorheen!

(Het zou kunnen dat je het Instagram-filmpje niet direct kunt afspelen, maar door moet klikken. Daar kunnen wij helaas niks aan doen; ligt aan Instagram, excuus..) 

Als je zelf weer eens door de regen rijdt, denk dan vanaf nu altijd maar even aan deze doorzetter. Alhoewel hij waarschijnlijk over het algemeen toch wel lekkerder weer heeft dan wij hier de afgelopen tijd...

Pelotonpraat
  • Beeld: @harrifsalehbike_servis