📸 Dylan van Baarle deelt foto met (voor sommigen) verrassende Valentijn: Pauline Ferrand-Prévot

De wielerwereld is een mooi koppel rijker en Dylan van Baarle steekt dat niet onder stoelen of banken! (En hij vergeet ook hond Kumo niet..)

Wintertraining team Jumbo - Visma in Alicante 2023

In de wielerwereld zijn er de nodige wielerkoppels. In het kader van Valentijnsdag postten we een artikel met negen van die wielerkoppels - waarvan er eentje uit elkaar bleek te zijn. We hadden er nog eentje aan toe kunnen voegen, want er is een nieuw wielerkoppel sinds een tijdje.

Voor de echte roddelkoningen was het namelijk al een poosje bekend, maar Dylan van Baarle bevestigde het gisteren in een Instagram-storie: hij en de Franse superster op de fiets Pauline Ferrand-Prévot zijn een setje.

In het bericht deelt hij een foto waarbij zijn Pauline lekker op de bank ligt te chillen met hond Kumo erbij en wenst hij ze allebei een fijne Valentijnsdag, met de nodige hartjes erbij!

Beeld: Instagram Dylan van Baarle

Dylan van Baarle is al enige tijd woonachtig in Monaco en dus is het niet vreemd dat hij de Française tegen het lijf liep en de vonk oversloeg. Saillant is dat de twee nét geen ploeggenoten werden. Van Baarle trok op 1 januari van INEOS Grenadiers naar Jumbo-Visma, terwijl Ferrand-Prévot toen juist in dienst kwam bij de Britse ploeg.

De Nederlander zien we in het openingsweekeinde op 25 en 26 februari zowel in actie in Omloop Het Nieuwsblad als Kuurne-Brussel-Kuurne. De 31-jarige Ferrand-Prévot moest een groot gedeelte van het crossseizoen laten schieten vanwege een blessure en focust zich nu weer op de mountainbike.

Pelotonpraat
  • Photo: Szymon Gruchalski/Cor Vos © 2023