Hilariteit in Ronde van Romandië: Jumbo-Visma gaat de mist in, achtervolgende groep rijdt verkeerd

Ethan Vernon won de tweede etappe in de Ronde van Romandië. Onderweg vonden twee hilarische momentjes plaats.

Ethan Vernon (Soudal Quick-Step) was de snelste in de tweede rit van de Ronde van Romandië. De 22-jarige Brit versloeg in een massasprint de Belgen Thibau Nys (Trek - Segafredo) en Milan Menten (Lotto-Dstny).

De tussensprint werd met overwacht gewonnen door Tobias Foss, die keurig afgezet werd door zijn sprinttrein bij Jumbo-Visma. De Noorse kampioen wilde namelijk de volle buit pakken. Alleen vielen er helemaal geen bonificatieseconden te verdienen...

"Ze vertelden ons dat er bonificatieseconden te rapen waren", deed Foss na afloop zijn verhaal voor de camera van Pro Cycling Net. "Het was wel wat vreemd dat niemand meesprintte", lachte hij. "Het zag er wat stom uit. Even later kreeg ik dan te horen dat er toch geen punten te verdienen vielen". De hilarische beelden kan u hieronder bekijken!Jumbo-Visma zorgde echter niet als enige voor hilariteit in Romandië. Op 16 kilometer van de finish stond een achtervolgende groep plots stil. Ze waren verkeerd gereden en hadden helemaal geen idee meer welke richting ze uit moesten. Ook de motoren wisten het niet. Bekijk de beelden hieronder!

De etappe van morgen is 162 kilometer lang. In het tweede wedstrijddeel liggen vijf venijnige klimmetjes en de aankomst is vlak.

Pelotonpraat
  • Foto: Twitter/ATweetingUG