📸 'Vakantienemende' Wout van Aert laat zijn snor groeien en verdeelt de meningen bij fans

Wout van Aert is momenteel op 'vakantie' en maakt van de gelegenheid gebruik om een nieuwe look uit testen.

Wintertraining team Jumbo - Visma in Alicante 2023

De snor is in opmars in het peloton. Victor Campenaerts en Magnus Cort Nielsen waren vorig seizoen de trendsetters. Dit voorjaar zagen we ook Dylan van Baarle en Primoz Roglic voor het eerst met zo'n moustache. Nu waagt ook Wout van Aert zich aan de nieuwe trend.

Van Aert liet zijn snor zien op een Instagramverhaal, waarin hij reclame maakt voor zijn sponsor Heylen Vastgoed. Op Twitter werd al snel duidelijk dat de fans nog even moeten wennen aan zijn nieuwe look. "Ik weet niet wat ik ervan moet denken" en "No no no", klinkt het onder meer. Oordeel vooral zelf!

Van Aert is momenteel op vakantie, maar echt vakantie kunnen we zijn afgelopen weken niet noemen. Zo trok hij met enkele vrienden op driedaags bikepackavontuur naar de Champagnestreek in Frankrijk. Verder zit hij voortdurend op de gravelfiets en trekt hij regelmatig de loopschoenen aan.

Foto: Strava/Marnix Van Hoeck

De eerstvolgende koers op zijn programma is de Ronde van Zwitserland (11 juni), waar ook Mathieu van der Poel aan de start staat. Daarna volgt de Ronde van Frankrijk, zijn tweede grote doel dit seizoen. Wat zijn ambities daar zijn is nog niet geheel duidelijk, maar groene ambities zou hij deze keer niet hebben.

Twee weken na de Tour (6 augustus) doet hij een gooi naar de wereldtitel op het allereerste 'Super WK' in Glasgow. Zijn deelname aan het BK is nog niet bevestigd.

Pelotonpraat
  • Photo: Tim van Wichelen/Cor Vos © 2023