🎥 Mads Pedersen dolt met ploegleider door erop los te toeteren tijdens interview

Voor de start van de vijfde etappe in de Giro d'Italia, amuseerde Mads Pedersen zich achter het stuur van de teambus.

Mads Pedersen heeft het duidelijk naar zijn zin in de Giro d'Italia. De Deen van Trek-Segafredo greep tijdens de derde etappe nog net naast de zege. Voor de start van de vijfde etappe besloot hij een grap uit te halen met ploegleider Grégory Rast.

Toen Rast aan de teambus geïnterviewd werd door Eurosport, kroop Pedersen namelijk achter het stuur van de teambus en begon hij erop los te toeteren. Rast begon te lachen en wist meteen wie van zijn renners het interview probeerde te verpesten. "Dat moet Mads Pedersen zijn", klonk het.

Pedersen wist van geen ophouden en bleef maar verder toeteren. Ook de interviewster van Eurosport kon haar lach niet meer inhouden. Bekijk hieronder de hilarische beelden!

De reden van zijn welgezindheid is misschien wel het feit dat de etappe van vandaag helemaal op zijn lijf geschreven is. Het parkoers verloop immers geaccidenteerd met een vlakke finale. Bovendien valt de regen met bakken uit de lucht en dat heeft Pedersen graag. In 2019 veroverde hij in helse weersomstandigheden de wereldtitel in Yorkshire.

Pelotonpraat
  • Foto: Twitter/Anders Mielke