📸 Pogacar deelt beelden van revalidatie en geeft update: 'Helemaal geen saai leven'

Een revaliderende Tadej Pogacar doet er alles aan om tijdig in topvorm te geraken voor de Ronde van Frankrijk.

Een maand na zijn ongelukkige val in Luik-Bastenaken-Luik, waarbij hij twee handwortelbeentjes brak, zit Tadej Pogacar terug op de fiets. Voorlopig kan dat wel enkel nog op de rollen. Revalideren doet hij op zijn thuisbasis in Monaco en daar lijkt het Sloveense wielerwonder het wel naar zijn zin te hebben.

Op Instagram deelde hij enkele kiekjes en gaf hij een update over zijn 'dagelijks leven'. "De laatste twee weken gingen goed. Ik heb Monaco en de omgeving verkend, hard getraind op de rollen en zorg gedragen voor mijn pols. Helemaal geen saai leven en het beste is dat ik mijn vriendin Urska kan zien en voor haar kan juichen in Spanje. Ik geef een nieuwe update wanneer ik terug buiten op de fiets kan trainen. Nu blijf ik verder hard werken in de tuin en de keuken."

Remco Evenepoel, die eveneens thuis aan het herstellen is na zijn positieve coronatest, wenste hem in de reacties alvast een spoedig herstel.

Op de foto's zien we Pogacar niet enkel fietsen, maar ook fitnessoefeningen, looptrainingen en traplopen doen. En hij lijkt zich vooral erg te amuseren. Voorlopig staat de Ronde van Slovenië (14 juni) nog steeds op zijn wedstrijdprogramma, al is het nog maar de vraag of hij tegen dan helemaal hersteld zal zijn. De Tour komt er overigens ook al snel aan, want over anderhalve maand vindt de Grand Départ in Bilbao plaats.

Geen categorie
  • Foto: Instagram/Tadej Pogacar