🎥 Hilarische beelden: schapen, geiten en een paard belemmeren doorgang van teambus Intermarché-Circus-Wanty

Na de zware bergetappe van vandaag, liep de busrit van Intermarché-Circus-Wanty naar het hotel niet van een leien dakje.

Het Giro-peloton finishte vandaag bovenop Tre Cime di Lavaredo, een dolomietencol buiten categorie. Morgen staat een loodzware klimtijdrit gepland op Monte Lussari, eveneens een beestachtige klim, op de grens met Slovenië. Startplaats is het stadje Tarvisio, op zo'n drie uur rijden van de finishplaats van vandaag.

Meteen na de etappe mochten de renners zich dus opmaken voor een lange busrit naar Tarvisio. Bij Intermarché-Circus-Wanty liepen ze daarbij tegen een onverwacht obstakel. Een boer wandelde namelijk doodleuk met enkele honderden schapen, geiten en zelfs een paard, over de weg. De teambus moest dus net als enkele andere auto's even halt houden en er ging zelfs een autoalarm af. Bekijk hieronder de hilarische beelden!

De etappe werd vandaag gewonnen door de Colombiaan Santiago Buitrago (Bahrain - Victorious). Primoz Roglic wist met een ultieme eindsprint 3 seconden terug te pakken op Geraint Thomas. In het algemene klassement bedraagt het verschil tussen de twee nu 26 seconden.

Giro d'Italia
  • Foto: Twitter/Intermarché-Circus-Wanty