Puck Moonen werd gestalkt door vreemde man: 'Angstaanjagend'

De Nederlandse wielrenster Puck Moonen wordt al een tijdje gestalkt en heeft enkele stressvolle weken achter de rug.

Puck Moonen is een voormalige profrenster, die onder meer voor Lotto Soual Ladies en Bingoal Casino-Chevalmeire reed. De 27-jarige Nederlandse zit al twee jaar zonder ploeg, maar fietsen doet ze nog steeds heel graag. Ze is daarnaast ook influencer en kan op Instagram rekenen op 724.000 volgers.

De voorbije weken waren echter helemaal niet zo fijn voor Moonen. Ze kende wat problemen op privévlak. "Lente/zomer is in volle gang! Dat maakt het rijden een stuk aangenamer en dat heb ik echt nodig!", schreef ze op Instagram."Het zijn op zijn zachtst gezegd behoorlijk stressvolle weken geweest, met veel persoonlijke rotzooi, maar familie, vrienden en een liefhebbende partner hebben me door het ergste heen geholpen."

Gestalkt

Moonen vertelt dat ze gestalkt werd door een vreemde. "Het is niet iets waar ik uitgebreid over kan praten omdat de politie er ook mee bezig is, maar gestalkt worden door een geesteszieke vreemde is... angstaanjagend. Dat zijn dingen in het leven waar je geen controle over hebt. Ik probeer de zaken weer op de rails te krijgen en hopelijk wordt het snel opgelost."

Ze heeft hierdoor ook wat trainingsachterstand opgelopen. "De voorbije weken hebben me veel energie gekost en ik voel me helemaal uitgeput. Ik heb mijn conditie behouden, maar niet verbeterd, dus ik hoop vanaf deze week mijn ritme weer te vinden, nu alles weer wat rustiger lijkt te worden", aldus Puck Moonen.

Achtergrond
  • Foto: Instagram/puckmoonen