🎥 Poels' beste vriend Pieter high fivet met Wout in laatste 350 meter en gaat helemaal uit z'n dak

Prachtige beelden uit de koers van Wout Poels z'n beste vriend die gisteren vlakbij de finish stond en door het dolle heen is als z'n maat langskomt!

We zagen er tot grote verontwaardiging van heel veel mensen bijna niks van door een waardeloze Franse regisseur, maar Wout Poels won gisteren toch echt de vijftiende etappe van de Tour de France naar Saint Gervais Mont-Blanc.

De kijkers zagen Poels een paar seconden juichend over de streep komen, maar het mooiste moment vond al een paar honderd meter eerder plaats, toen de Limburger met nog 350 meter te gaan langs zijn beste vriend Pieter reed.

Het Instagram-account @seaarecontent, dat normaal veel schaatsfilmpjes deelt, was erbij en legde het moment vast. Poels heeft de tegenwoordigheid van geest om het feestje alvast te vieren met een high five; Pieter gaat ondertussen helemaal uit z'n plaat.

Ook de mooie ontmoeting tussen Poels en zijn beste maat na afloop van de rit is te zien in het onderstaande filmpje. Heerlijke beelden!

Wout Poels kan vandaag genieten van z'n ritzege, want het is rustdag. Misschien kan Pieter ook nog even op de koffie komen. Een dag later hoeft Poels ook nog niet echt aan de bak, want dan staat er een tijdrit van 22 kilometer op het programma, waar er voor de renner van Bahrain Victorious weinig op het spel staat. Woensdag kan hij z'n klimmersbenen weer laten zien in de rit over de Col de la Loze.

Tour de France
  • Beeld: @seaarecontent