🎥 Heerlijke nagekomen beelden uit Vuelta: Evenepoel en ploeggenoten na Grieks dansje niet door naar finale So You Think You Can Dance...

De renners van Soudal Quick-Step besloten de Ronde van Spanje met... een Griekse dans. Zo te zien zat er al aardig wat ouzo in!

De naam van de ploeg bestaat nota bene voor de helft uit een dans: de quickstep is een ballroomdans in vierkwartsmaat. Maar onder aanvoering van Remco Evenepoel deden de renners van Soudal Quick-Step een heel ander dansje.

Tenminste, als we het een dansje mogen noemen... De heren blijken niet heel veel talent te hebben. Ze proberen een soort gearmde Griekse dans, maar die komt niet heel erg van de grond. Wellicht hadden ze voor ze zich op de dansvloer waagden al een paar borreltjes op - zo ziet het er wel uit in ieder geval.

Maar we waarderen het wel zeer dat Soudal Quick-Step de beelden van de Griekse dans zelf op Instagram zette, maar de finale van So You Think You Can Dance zullen ze er niet mee halen. Tijdens een ploegentijdrit zijn ze gelukkig beter op elkaar ingespeeld.

Als Evenepoel is uitgedanst, kan hij eventjes bijkomen van zijn Vuelta waarin hij in het klassement door het ijs zakte, maar wel drie witten won en en passant ook nog de bergtrui greep. Het seizoen van de Belg zit er echter nog niet op, want hij rijdt op 7 oktober nog de Ronde van Lombardije. Misschien kan hij daarna weer een vreugdesdansje doen...

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Soudal Quick-Step